Trimite o solicitare catre Lyra Meeting Room din utilizand butonul Trimite o solicitare la sala de conferinta de mai jos sau poti adauga sala in lista de preferate Adauga sala in lista de preferate pentru a trimite o solicitare catre mai multe sali. Solicitarea ta va ajunge direct la administratorii salilor de evenimente, fara intermediari si comisioane.
Lyra Meeting Room din cadrul complexului Hotel Vega
Media acestei salii

Alte sali din cadrul Hotel Vega

Administratorul salii nu a incarcat nici o imagini a acestei sali


Lyra Meeting Room din cadrul complexului Hotel Vega

Dimensiunile salii (L x l): x = 0 mp

Capacitatea salii in functie de formate posibile:
Teatru:
U Shape:
Sala de clasa:
Boardroom:
Cabaret:
250 persoane
50 persoane
120 persoane
12 persoane
40 persoane


Descrierea salii:

Sala Lyra este un spatiu destinat intalnirilor mai restranse dar la un nivel al detaliului foarte inalt. Cu o capacitate de 10 locuri la masa, beneficiati de urmatoarele dotari standard: flipchart,tabla magnetica, videoproiector, LCD, calculator, copiator, acces internet.

Echipamente tehnice

Videoproiector Coffee Break Ecran de proiectie < 9 mp Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati
Ecran de proiectie > 9 mp Consumabile Flipchart incluse Translatori Ecrane LCD sau Plasma
Mini bufet in sala Flipchart Servicii de secretariat Consumabile Flipchart incluse
Internet WiFi Internet Broadband Aer Conditionat Sala cu ferestre
Dispozitive de intunecare Sonorizare Microfon fara fir Microfon cu fir
Microfon lavaliera Statie de amplificare Instalatie de traducere simultana Laser pointer
Podium Proiector diapozitive Tabla magnetica Pinboard
Laptop DVD - Blueray player Scanner Copiator
Camera video Telefon Fax

Facilitati in cadrul complexului: Spatii de Cazare, Camere pentru nefumatori, Program 24h, Wellness & SPA, Spatii depozitare bagaje, Restaurant, Salon Coffee Break, Sala Banqueting, Bar, Terasa, Parcare, Parcare pazita, Parcare supravegheata video, Oraganizari de evenimente, Organizare transport, Servicii de transfer aeroport, Servicii de inchiriere automobile, Servicii de spalatorie/curatatorie, Servicii de secretariat, Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, Bancomat in cadrul complexului, Schimb valutar, Plati VISA, Plati MasterCard/Maestro, Plati AMEX, Internet WiFi in spatii publice, Acces internet Gratuit

Descriere complexului:

Dupa o amplu proces de renovare si modernizare, Hotelul Vega din Mamaia s-a deschis in luna August 2008 si a fost clasificat la categoria 5 stele. Amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja, la doar 5 km de Constanta si 25 km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu, hotelul este destinatia ideala pentru cei dintre dumneavoatra veniti in vacanta sau pentru afaceri. Vega este un loc unic nu doar prin amplasament si serviciile oferite, ci si prin incarcatura istorica pastrata parca in fiecare zid ce murmura, incet, o poveste fascinanta din trecut.

Hotel Vega

Mamaia, Constanta
Bulevardul Mamaia